SNAPCHAT

Dyrk Yoga hos JO:GA

Erfaren yogi eller helt ny på yogamåtten? 

Måske er yoga en livsstil for dig. Måske er yoga blot en træningsform, du (endnu) ikke har prøvet – men drømmer om at kaste dig ud i?

Uanset dit udgangspunkt for at dyrke yoga, vil tiden brugt på yogamåtten i dit yogastudie bringe dig uendelige mange positive resultater. Yoga er en træningsform som er gavnlig fra det øjeblik, du ruller måtten ud og lader kroppen bevæge sig igennem yogaens forskellige stillinger og flows. Dyrker du yoga som en fast træningsform, vil du opleve yogaens vedblivende gavnlige effekter på både krop og sind. 

 

Hos [jo:ga] er yoga ikke bare yoga

Yoga er mange ting – og kan gøres til lige netop dét, der passer til dig. Hos [jo:ga] omfavner vi alle typer og alle niveauer. Vores yogahold er varierende i intensitet og sværhedsgrad. 

Mange forbinder yoga med ro og fordybelse, og ser yoga som en lavintens træningsform. Yoga er et pusterum fra hverdagens stress, et meditativ praksis og smørelse til både krop og sind. Det er også den form for yoga, du møder i de fleste yogastudier og når du taster “yoga” i googles søgefelt. Hos [jo:ga] er vores tilgang til yoga og den træning, du møder også det – men samtidig langt mere end det. Vi omfavner nemlig dig, der er vild med denne mere klassiske yoga – og dig, som ønsker lidt mere sved, udfordring og energikrævende træning. 

Du bliver både stærkere og sundere af [jo:ga]

Vi tror på, at yoga er den perfekte træningsform, når du udfordres på både styrke, smidighed, kropskontrol, puls og udholdenhed. Derfor er yoga hos [jo:ga] helt unik! Vi har nemlig kun én ting i fokus: træningen! For os er alt uden om træningen vigtigt, men ikke essentielt. Kosten, yoga filosofien, spiritualitet og det guddommelige. Hos [jo:ga] vil du opleve, at vi dyrker yoga som træningsform, mere end som en spirituel retning. Derfor får du også en træning, som altid er effektiv, så du opnår resultater inden for både styrke, udholdenhed og mentalt overskud. Vi har bygget vores træning og alle vores hold op, så du ikke bare får trænet hele din krop, men også får arbejdet med din teknik, så du hele tiden bliver bedre. Det gør det sjovere at dyrke yoga, når du både kan se og mærke resultater af din træning. Din krop komme til at juble af glæde! Du styrker din krop og forbedre dit helbred for hver eneste træning i dit lokale yogastudie. 

 

Sådan er yoga hos [jo:ga]

Vi har yogastudier i hele København og et studie i Aarhus. Det skal være nemt at træne. Med flere studier i København, kan du altid finde et hold og et tidspunkt at træne på. Uanset om du bedst kan lide at planlægge din træning i god tid eller spontant får lyst til at dyrke yoga, er det muligt. Vores studier er hyggelige og atmosfæren imødekommende og behagelig. Vi er her for at få en god yogatime sammen – og det afspejler vores afslappede stemning i alle studierne.

Er det svært at være ny til yoga?

Hos [jo:ga] kan du begynde din træning også selvom du aldrig har dyrket yoga før. Vi har Power Flow 0.5 særligt til helt nye medlemmer, hvor du kan lære yogaen og træningen at kende. Her er det helt okay, at du aldrig har stået på hovedet før, ikke kender til savasana eller har din egen yogamåtte. 

De første gange vil du opleve, at øvelserne kan være udfordrende. Men du vil lynhurtigt føle fremgang og mærke at yogaen gør godt for både krop og sind.

Er yoga kedeligt?

Yoga kan både være sjovt, hårdt, bevægende, afslappende og meditativt. Hos [jo:ga] er yoga ikke kedeligt! Er du typen, der har krudt i røven, kan du kaste dig ud i Hot yoga eller yoga Fit, hvor du virkelig får sved på panden.

Hvor tit skal man dyrke yoga?

Du må dyrke yoga lige så meget, du orker! Hos [jo:ga] har vi mange hold hver eneste dag i både København og Aarhus. Skift mellem forskellige holdtyper, så du træner både den sveddryppende, krævende yoga (Fit og Power Flow) og de mere afstressende hold (yin og restore).

Hvor kan jeg gå til yoga?

Hos [jo:ga] kan du frit træne i alle vores studier på både Nørrebro, Østerbro, Frederiksberg, Amager og indre by. Som medlem kan er du velkommen i alle studier og du kan altid finde et hold et sted i nærheden af dig.

Hvad er den bedste yogaform?

Uanset om du er til Power Flow eller til rolige restore timer, vil du få noget ud af din træning. Vi har sammensat et skema af forskellige holdtyper, så du vil opleve en yoga, der giver dig et bedre helbred. Alle vores hold er skabt, så du kan forbedre både fysisk udholdenhed, balance, smidighed og styrke. Du kan også bruge yogaen som et supplement til anden træning. Derfor er der ikke én yogaform, der er bedre end andre. Vi omfavner alle typer, så du altid kan få den træning, der passer til dig og dine ønsker.

Skal jeg tage på yoga retreat?

Det kan være skønt at dyrke yogaen lidt mere intenst i nogle perioder. Hos [jo:ga] tilbyder vi løbende forskellige forløb og workshops, hvor du kan dyrke særlige sider af din træning og specifikke områder inden for yogaen.

HOS [JO:GA]

[jo:ga] er for dig, der vil træne effektivt, styrke din krop og skabe balance og ro i dit sind.

For os er det vigtigt, at vi er et uformelt sted at være.

VORES
TRÆNING

Tag et kig på vores video og oplev, hvordan det er at dyrke yoga hos [jo:ga]. Vores studios har alt hvad du behøver for at få god træning.

STUDIOS

13 studios. Træn hvor du vil, når du vil.

SE HVILKE STUDIOS DER LIGGER I DIT OMRÅDE:
PLACERING AF STUDIOS

H.C. Ørsteds Vej 54A

STUDIO:

H. C. Ørsteds Vej 54A
1879 Frederiksberg, Danmark

GÅ TIL STUDIOS SIDE

Borgergade 24 B, Kælder

STUDIO:

Borgergade 24,
1300 København, Danmark

GÅ TIL STUDIOS SIDE

Rønnegade 1, 1. sal

STUDIO:

Rønnegade 1,
2100 København, Danmark

GÅ TIL STUDIOS SIDE

Jydeholmen 53

STUDIO:

Jydeholmen 53,
2720 København, Danmark

GÅ TIL STUDIOS SIDE

Strandlodsvej 48, 1.sal

STUDIO:

Strandlodsvej 48,
2300 København, Danmark

GÅ TIL STUDIOS SIDE

Østerfælled Torv 40, 1. sal

STUDIO:

Østerfælled Torv 40,
2100 København, Danmark

GÅ TIL STUDIOS SIDE

Falkoner Allé 53, 3. sal + 4. sal

STUDIO:

Falkoner Alle 53,
2000 Frederiksberg, Danmark

GÅ TIL STUDIOS SIDE

Ravnsborggade 2-4, 1. sal

STUDIO:

Ravnsborggade 2,
2200 København, Danmark

GÅ TIL STUDIOS SIDE

Dannebrogsgade 5-8, 2. sal

STUDIO:

Dannebrogsgade 5-8, 2. sal
1660 København, Danmark

GÅ TIL STUDIOS SIDE

Bragesgade 10

STUDIO:

Bragesgade 10,
2200 København N, Danmark

GÅ TIL STUDIOS SIDE

Viborggade 70, 3. sal

STUDIO:

Viborggade 70, 3. sal
2100 København, Danmark

GÅ TIL STUDIOS SIDE

Allégade 13, st. tv.

STUDIO:

Allégade 13, st. tv.
2000 Frederiksberg, Danmark

GÅ TIL STUDIOS SIDE

Søren Frichs Vej 23C

STUDIO:

Søren Frichs Vej 23C,
8000 Aarhus C, Danmark

GÅ TIL STUDIOS SIDE