SNAPCHAT

Hvad er [jo:ga]

[jo:ga] er et uformelt yogastudio, hvor der er plads til alle med interesse i en stærkere og smidigere krop. Vi ønsker at hjælpe dig til en bedre balance mellem krop og sind, og vi glæder os til at byde dig velkommen.

[jo:ga] består af flere forskellige yogastudios fordelt over hele hovedstadsområdet, så det er let tilgængeligt for alle, der vil arbejde med at skabe mental og kropslig balance gennem yoga. Du finder os på Østerbro, Nørrebro, Frederiksberg og Amager og yderligere i Kbh K og Vanløse. Omgangstonen er uformel, og atmosfæren er varm og behagelig, så du kan føle dig godt tilpas.

Hos [jo:ga] er det selve træningen, der er i fokus. Vi går op i de enkelte detaljer, vi nørder med teknikkerne og vores instruktører arbejder bevidst med at guide dig, så din træning optimeres. Når du forlader et at vores studios, ønsker vi, at din krop er blevet stærkere og mere smidig, end da du kom – og yderligere at du går herfra med et smil på læben.

Du er velkommen hos [jo:ga] uanset om du er nybegynder eller en øvet yogaudøver – vi har hold, der passer til alle niveauer. Er du i tvivl, så kig ind – vi hjælper dig gerne.

God fornøjelse! 

Kontakt [jo:ga]
Vi står altid klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål.

Send os en mail på kontor@joga.dk eller kontakt personalet i dit nærmeste studio.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos [jo:ga]

Holdene hos [jo:ga]

Vi ønsker at have plads til alle, der vil arbejde med yoga i den eller anden form, og spænder vores holdinddeling vidt. Tag et kig nedenfor og mød op til dit favorithold.

[jo:ga] PowerFlow 0,5

Her er holdet for dig, der er nybegynder indenfor yoga – eller som bare gerne vil guides ekstra grundigt i de klassiske yogastillinger. Tempoet er roligt, og træningen kommer godt omkring både krop og sind. 

[jo:ga] Powerflow 1

Effektiv og dynamisk træning for dig, der har flere yogatimer på rygraden. Flowsekvenserne er dynamiske, og vi arbejder med de klassiske yogastillinger til musik, der fylder kroppen med energi.

[jo:ga] PowerFlow 2
Vil du udfordre dig selv og din yogatræning til det yderste, så er dette holdet for dig. Her arbejder vi både med armbalancer og omvendte stillinger, og instruktøren har ekstra fokus på den rette teknik.

[jo:ga] Restore
Mental ro og en krop i balance er målet for Restore. Yogastillingerne er fortrinsvis liggende, knælende og siddende, men der vil også være længerevarende stræk.

 Hot [jo:ga] Fusion 1
Hot Fusion 1 er inspireret af klassisk hot yoga og foregår i en temperatur, der ikke er alt for høj – en god start for dig der vil prøve kræfter med hot yoga.

 Hot [jo:ga] Fusion 2
Meditativ og udfordrende hot yoga, hvor vi arbejder med krævende balancesekvenser, så din kernestyrke og smidighed sættes på overarbejde.

 Hot [jo:ga] Fit
Styrketræning og yoga i en og samme time. Du træner med små håndvægte, mens sekvenserne fra PowerFlow får pulsen op, når vi intensiverer med både cardio- og styrketræningsøvelser.

 

Rønnegade 1, 1. sal

Østerfælled Torv 40, 1. sal