SNAPCHAT

Dyrk yoga på Østerbro
[jo:ga] er et uformelt yogastudio, hvor der er plads til alle med interesse i en stærkere og smidigere krop. Vi ønsker at hjælpe dig til en bedre balance mellem krop og sind, og vi glæder os til at byde dig velkommen. Kom og dyrk yoga på Østerbro!.

Vores studio på Viborggade tilbyder Hot yoga. Derudover tilbyder vi vores klassiske yogahold, flot loungeområde og lækre badefaciliteter.
Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores 3. studio på Østerbro!

[jo:ga]
[jo:ga] består af flere forskellige yogastudios fordelt over hele hovedstadsområdet, så det er let tilgængeligt for alle, der vil arbejde med at skabe mental og kropslig balance gennem yoga. Du finder os på Østerbro, Nørrebro, Frederiksberg og Amager og yderligere i København K og Vanløse. Omgangstonen er uformel, og atmosfæren er varm og behagelig, så du kan føle dig godt tilpas.

Hos [jo:ga] er det selve træningen, der er i fokus. Vi går op i de enkelte detaljer, vi nørder med teknikkerne og vores instruktører arbejder bevidst med at guide dig, så din træning optimeres. Når du forlader et at vores studios, ønsker vi, at din krop er blevet stærkere og mere smidig, end da du kom – og yderligere at du går herfra med et smil på læben.

Du er velkommen hos [jo:ga] uanset om du er nybegynder eller en øvet yogaudøver – vi har hold, der passer til alle niveauer. Er du i tvivl, så kig ind – vi hjælper dig gerne.

God fornøjelse! 

Kontakt [jo:ga] Vi står altid klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål.

Send os en mail på kontor@joga.dk eller kontakt personalet i dit nærmeste studio.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos [jo:ga] på Østerbro.

Holdbeskrivelse Vores holdprogram er varieret og alsidigt. Du finder rolige yogatimer med fokus på mental ro og afslapning samt mere krævende og udfordrende timer, hvor teknikken og detaljerne er i fokus.

[jo:ga] BasicFlow Har du aldrig dyrket yoga eller er du stadig usikker på de forskellige yogastillinger, så er BasicFlow holdet for dig. Vi guider dig gennem undervisningen i et stille og roligt tempo, så du hurtigt bliver klar til de mere udfordrende hold.

[jo:ga] PowerFlow Vil du have effektiv og dynamisk yoga med god energi og et alsidig flow mellem stillingerne, så prøv PowerFlow. Det er allround træning for hele kroppen, og der er fokus på teknikken.

[jo:ga] Restore En afslappende yogatime med fokus på balance i krop og sind. Stillingerne er fortrinsvis liggende, knælende og siddende, og du vil opleve mental ro og en afspændt krop.

[jo:ga] Yin En langsom og rolig yogatime. Stillingerne holdes mellem 2-7 minutter og gerne med hjælp af udstyr. Timen er perfekt for dig der elsker at blive udfordret og nyder en rolig time.

[jo:ga] Fit Med Fit kombinerer vi klassisk flowyoga med et højt tempo, håndvægte samt cardio- og styrketræningsøvelser.

Hot [jo:ga] PowerFlow Holdet er inspireret af vores signaturhold PowerFlow og er en særdeles effektiv yoga-time med god energi og flow – udført i 37 grader.

DU SKAL SELV HAVE YOGAMÅTTE MED TIL VORES HOT HOLD ELLER LEJE EN AF VORES FOR 25 KR. VIA MOBILEPAY

Hot [jo:ga] Restore Med Hot [jo:ga] Restore får du mental ro og en afspændt krop.

DU SKAL SELV HAVE YOGAMÅTTE MED TIL VORES HOT HOLD ELLER LEJE EN AF VORES FOR 25 KR. VIA MOBILEPAY

Hot [jo:ga] Fit Med Hot Fit giver vi styrketræningen en ekstra skalle, når vi kombinerer klassisk flowyoga med et højt tempo, håndvægte samt cardio- og styrketræningsøvelser.

DU SKAL SELV HAVE YOGAMÅTTE MED TIL VORES HOT HOLD ELLER LEJE EN AF VORES FOR 25 KR. VIA MOBILEPAY

Rønnegade 1, 1. sal

Østerfælled Torv 40, 1. sal

Viborggade 70, 2100 København Ø