SNAPCHAT

Dyrk yoga i Århus
Atmosfæren hos [jo:ga] er uformel og behagelig. Vi er inspireret af klassisk yoga, og har tilføjet undervisningen et moderne twist, der passer til hverdagens tempo. Når du går fra en time hos os,  ønsker vi, at du er både stærkere, smidigere og gladere, end da du kom. Det er vigtigt for os, at du bliver set og guidet til effektiv og optimal træning. Kom og dyrk yoga i Århus!

Søren Frichs Vej er vores 13. studio i Danmark, og første i Århus.

Vores studio på Søren Frichs Vej har én stor sal med plads til store hold, flotte badefaciliteter, lækkert receptionsområde, gratis udlån af yogamåtter og en central placering.

Vi udbyder vores signaturhold BasicFlow, PowerFlow, Restore, FIT og Yin.

Vi har desværre ingen Hot hold i Aarhus, da vi kun har 1 sal indtil videre.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Søren Frichs Vej til din yndlings yogatime.

[jo:ga]
Vores andre 8 [jo:ga] studios ligger spredt udover København, og nu er turen kommet til Århus, fordi vi ønsker, at yoga skal være tilgængeligt for så mange som muligt. Find dit yndlingsstudio eller vælg dit nærmeste – uanset hvor du henvender dig, vil du møde et professionelt og venligt personale.

Hos [jo:ga] er det vigtigste element selve træningen; vi har rettet opmærksomheden mod dig og din krop, så du går fra timerne som en stærkere og mere smidig udgave af dig selv. Og vi håber også, at du har fået ny energi og løftet humør.

Atmosfæren i de enkelte studios er varm og behagelig, og der er plads til både nybegyndere og øvede på holdene, der er sammensat, så der er noget for alle. Ved du ikke, hvor du skal starte eller slutte, så mød op i dit nærmeste studio og få en snak med instruktøren.

Kontakt [jo:ga] Har du spørgsmål til holdene, til lokalerne, til instruktørerne eller noget helt fjerde, så send os en mail på kontor@joga.dk eller kontakt personalet i dit nærmeste studio.

Vi håber at se dig hos [jo:ga] inden længe på Søren Frichs Vej!

Holdbeskrivelse Vores holdprogram er varieret og alsidigt. Du finder rolige yogatimer med fokus på mental ro og afslapning samt mere krævende og udfordrende timer, hvor teknikken og detaljerne er i fokus.

[jo:ga] BasicFlow Har du aldrig dyrket yoga eller er du stadig usikker på de forskellige yogastillinger, så er BasicFlow holdet for dig. Vi guider dig gennem undervisningen i et stille og roligt tempo, så du hurtigt bliver klar til de mere udfordrende hold.

[jo:ga] PowerFlow Vil du have effektiv og dynamisk yoga med god energi og et alsidig flow mellem stillingerne, så prøv PowerFlow. Det er allround træning for hele kroppen, og der er fokus på teknikken.

[jo:ga] Restore En afslappende yogatime med fokus på balance i krop og sind. Stillingerne er fortrinsvis liggende, knælende og siddende, og du vil opleve mental ro og en afspændt krop.

[jo:ga] Yin En langsom og rolig yogatime. Stillingerne holdes mellem 2-7 minutter og gerne med hjælp af udstyr. Timen er perfekt for dig der elsker at blive udfordret og nyder en rolig time.

[jo:ga] Fit Med Fit kombinerer vi klassisk flowyoga med et højt tempo, håndvægte samt cardio- og styrketræningsøvelser.

 

Søren Frichs Vej 23 C

STUDIO:

Søren Frichs Vej 23 C,
8000 Aarhus, Danmark