SNAPCHAT

ER DU NY TIL YOGA?

Yoga skal være tilgængeligt for alle. Derfor kan du komme hos os præcis som du er. Hvad end du er garvet yogi med flere års praksis i forskellige stilarter, eller du ønsker at afprøve yoga for første gange for at se og mærke, hvilken dejlig virkning yoga har for krop, sind og vejrtrækning.

 

Vores træning og undervisere er jordnære og møder dig i øjenhøjde – her er plads til alle niveauer, uden regler og dogmer. Dog er aldersgrænsen 14 år i følge med en voksen, og 15 år uden voksen.
 
Følg guiden nedenunder og start, nemt og bekvemt, dit yogaeventyr hos os. 

VEJLEDNING TIL DIN FØRSTE TIME

2. BOOK TIME

1. Log ind gennem app eller HER
2. Vælg studio, holdtype og tidspunkt

3. Klik på “Book hold”
4. Kom minimum 5 min. før holdstart

3. MEDBRING

TIL NORMALE TIMER
– Yogatøj, tøj til bevægelse 
– Vandflaske 
– Hængelås

TIL HOT TIMER
– Stramtsiddende og svedtransporterende tøj 
– Vandflaske
– Evt. et lille håndklæde
– Hængelås

Yoga dyrkes på bare fødder, men du er velkommen til at medbringe et par hyggesokker til brug i mellem timerne. 

4. TRÆNINGEN

1. Timen starter allerede i receptionen, hvor du bydes velkommen, snak gerne her med din underviser, hvis du har særlige skader og spørgsmål.

2. Inde i salen starter timen med en kort præsentation, hvor dagens program nævnes og underviseren introducerer sig selv. 

3. Alt efter holdtype, vil der være en opvarmning som vil glide over i et flow. På vores signatur hold “PowerFlow” vil der tages udgangspunkt i en teknik stilling og en lidt sværere peak pose, så man kan blive yderligere udfordret i sin praksis, det bidrager også til at der altid er et nyt fokus flowet igennem. Ikke én yogatime er ens. Alle stillinger guides med skaleringer så alle yoganiveauer kan nyde den samme time. 

4. Vi slutter timen af med dybe stræk, som varierer i tid og type alt efter flowet og stil. 

5. Til sidst ligger vi i vores hvilestilling.