SNAPCHAT

Dyrk yoga på Vesterbro
Velkommen hos [jo:ga] – et afslappet yogastudio hvor en uformel omgangstone præger dagen. Vi giver dig en pause fra den hektiske hverdag, når vi guider dig gennem afslappende, effektive og krævende yogatimer med fokus på teknik og effektivitet. Kom og dyrk yoga på Vesterbro!

Vores studio på Dannebrogsgade på Vesterbro har udover vores signaturhold som PowerFlow, også Hot hold og lækre badefaciliteter.

[jo:ga]
Vi har studios i hele hovedstadsområdet, og du finder os på Amager, Frederiksberg, Nørrebro, Østerbro, Vesterbro samt i Vanløse og Kbh K. Med et medlemskab hos [jo:ga] kan du dyrke yoga i alle studios, så du let kan passe træningen ind i din hverdag – det skal være nemt og rart at komme hos os.

Vores fokus ligger på de små detaljer i træningen. Vi nørder med teknikkerne og finder inspiration i enkelthederne, så du får optimal træning hver gang – og ikke mindst en helhedsoplevelse, der skaber ro og balance i både krop og sind.

Hos [jo:ga] er det vigtigt, at der er plads til alle; nybegyndere såvel som øvede. Derfor har vi sammensat en række yogahold på forskellige niveauer, så der er noget for enhver smag. Og vi hjælper dig gerne i gang, hvis du ikke ved, hvor du skal starte. Vi håber, du kigger ind!

Kontakt [jo:ga] Er der noget, du er i tvivl om eller har du brug for hjælp til at komme i gang, så tøv ikke med at kontakte os.

Du kan skrive på kontor@joga.dk, og du er også meget velkommen i et af vores studios, hvor instruktørerne står klar til at hjælpe.

 

Vi glæder os til at se dig hos [jo:ga] på Vesterbro!

Holdbeskrivelse Vores holdprogram er varieret og alsidigt. Du finder rolige yogatimer med fokus på mental ro og afslapning samt mere krævende og udfordrende timer, hvor teknikken og detaljerne er i fokus.

[jo:ga] PowerFlow 0.5 Har du aldrig dyrket yoga eller er du stadig usikker på de forskellige yogastillinger, så er PowerFlow 0.5 holdet for dig. Vi guider dig gennem undervisningen i et stille og roligt tempo, så du hurtigt bliver klar til de mere udfordrende hold.

[jo:ga] PowerFlow 1 Vil du have effektiv og dynamisk yoga med god energi og et alsidig flow mellem stillingerne, så prøv PowerFlow 1. Det er allround træning for hele kroppen, og der er fokus på teknikken.

[jo:ga] Restore En afslappende yogatime med fokus på balance i krop og sind. Stillingerne er fortrinsvis liggende, knælende og siddende, og du vil opleve mental ro og en afspændt krop.

[jo:ga] Yin En langsom og rolig yogatime. Stillingerne holdes mellem 2-7 minutter og gerne med hjælp af udstyr. Timen er perfekt for dig der elsker at blive udfordret og nyder en rolig time.

[jo:ga] Fit Med Fit kombinerer vi klassisk flowyoga med et højt tempo, håndvægte samt cardio- og styrketræningsøvelser.

Hot [jo:ga] PowerFlow Holdet er inspireret af vores signaturhold PowerFlow 1 og er en særdeles effektiv yoga-time med god energi og flow – udført i 37 grader.

Hot [jo:ga] Restore Med Hot [jo:ga] Restore får du mental ro og en afspændt krop.

Hot [jo:ga] Fit Med Hot Fit giver vi styrketræningen en ekstra skalle, når vi kombinerer klassisk flowyoga med et højt tempo, håndvægte samt cardio- og styrketræningsøvelser.

Dannebrogsgade 5-8, 2. sal