SNAPCHAT

Velkommen til et nærværende yogastudio med fokus på effektiv træning, en uformel omgangstone og en behagelig atmosfære. Vores mål er at hjælpe dig til en krop i balance, et sind i ro og en bedre energi i hverdagen.

Du finder [jo:ga] i flere dele af hovedstadsområdet; Nørrebro, Østerbro, Frederiksberg, Amager, København K og Vanløse. Det gør du, fordi vi ønsker, at det skal være nemt at dyrke yoga. Vi vil gerne at byde velkommen til så mange som muligt. Til alle der kommer med ønsket om en stærkere, smidigere og sundere krop – og ikke mindst mental ro.

Træningen hos [jo:ga] tager udgangspunkt i detaljerne. Vi elsker at nørde med teknikkerne, så de sidder lige i skabet, og vi guider dig, så du hele tiden bliver skarpere på de enkelte stillinger. Det giver den bedste træning, og det giver dig fornyet energi.

Det er vigtigt for os, at der er plads til alle hos [jo:ga] – både nybegynderen og den øvede – og derfor har vi sammensat et række varierede hold, der alle tager afsæt i en varm og behagelig atmosfære.

Kontakt [jo:ga] Er der noget, du er i tvivl om eller har du brug for hjælp til at komme i gang, så tøv ikke med at kontakte os.

Du kan skrive på kontor@joga.dk, og du er også meget velkommen i et af vores studios, hvor instruktørerne står klar til at hjælpe.

 

Vi glæder os til at se dig hos [jo:ga]

Holdbeskrivelse 

Det betyder meget for os, at du føler dig tilpas og på din rette hylde på vores hold. Derfor har vi udviklet forskellige yogatimer, så der er noget for enhver smag.

[jo:ga] PowerFlow 0,5

Her guides du gennem klassiske yogastillinger i et stille og roligt tempo, hvor alle kan følge med. En god begyndelse for dig der ønsker at stifte bekendtskab med yoga.

[jo:ga] PowerFlow 1

Her får du en dynamisk yogatime med fokus på et godt flow mellem de klassiske yogastillinger. Et udfordrende hold for dig, der har dyrket yoga før.

[jo:ga] PowerFlow 2

På PowerFlow 2 får de klassiske yogastillinger følgeskab af krævende armbalancer og omvendte stillinger, så din styrke og balance presses til det yderste.

 [jo:ga] Restore

Her får du afdæmpet og beroligende træning, der giver mental ro og en afspændt krop. Yogastillingerne er primært liggende, knælende og siddende med længerevarende stræk.

Hot [jo:ga] Fusion 1

Med inspiration i klassisk hot yoga har vi udviklet lektioner i en varm og behagelig temperatur, der gør kroppen mere smidig. Et godt sted at starte hvis du vil prøve kræfter med hot yoga.

Hot [jo:ga] Fusion 2

Varmen har fået en tak op på dette hold, så vi for alvor kan udnytte de meditative og effektoptimerende kvaliteter ved klassisk hot yoga. De tekniske detaljer er i fokus, når vi træner både styrke, smidighed og balance.

Hot [jo:ga] Fit

Her får du ekstra fokus på styrketræning, når vi træner klassisk flowyoga med håndvægte og andre styrketræningsøvelser. En effektiv time hvor du virkelig får trænet dine muskler.

Ravnsborggade 2-4, 1. sal

Bragesgade 10 (Åbner ultimo oktober 2019)