SNAPCHAT
yoga på nørrebro

Dyrk yoga på Nørrebro
Velkommen til et nærværende yogastudio med fokus på effektiv træning, en uformel omgangstone og en behagelig atmosfære. Vores mål er at hjælpe dig til en krop i balance, et sind i ro og en bedre energi i hverdagen. Kom og dyrk yoga på Nørrebro!

Vores yoga studio på Bragesgade udbyder en stor sal, loungeområde og lækre badefaciliteter. Dette studio ligger lige op af Nørrebrohallen.

[jo:ga]
Du finder [jo:ga] i flere dele af hovedstadsområdet; Nørrebro, Østerbro, Frederiksberg, Amager, København K og Vanløse. Det gør du, fordi vi ønsker, at det skal være nemt at dyrke yoga. Vi vil gerne byde velkommen til så mange som muligt. Til alle der kommer med ønsket om en stærkere, smidigere og sundere krop – og ikke mindst mental ro.

Træningen hos [jo:ga] tager udgangspunkt i detaljerne. Vi elsker at nørde med teknikkerne, så de sidder lige i skabet, og vi guider dig, så du hele tiden bliver skarpere på de enkelte stillinger. Det giver den bedste træning, og det giver dig fornyet energi.

Det er vigtigt for os, at der er plads til alle hos [jo:ga] – både nybegynderen og den øvede – og derfor har vi sammensat et række varierede hold, der alle tager afsæt i en varm og behagelig atmosfære.

Kontakt [jo:ga] Er der noget, du er i tvivl om eller har du brug for hjælp til at komme i gang, så tøv ikke med at kontakte os.

Du kan skrive på kontor@joga.dk, og du er også meget velkommen i et af vores studios, hvor instruktørerne står klar til at hjælpe.

 

Vi glæder os til at se dig hos [jo:ga] på Nørrebro.

Holdbeskrivelse Vores holdprogram er varieret og alsidigt. Du finder rolige yogatimer med fokus på mental ro og afslapning samt mere krævende og udfordrende timer, hvor teknikken og detaljerne er i fokus.

[jo:ga] BasicFlow Har du aldrig dyrket yoga eller er du stadig usikker på de forskellige yogastillinger, så er BasicFlow holdet for dig. Vi guider dig gennem undervisningen i et stille og roligt tempo, så du hurtigt bliver klar til de mere udfordrende hold.

[jo:ga] PowerFlow Vil du have effektiv og dynamisk yoga med god energi og et alsidig flow mellem stillingerne, så prøv PowerFlow. Det er allround træning for hele kroppen, og der er fokus på teknikken.

[jo:ga] Restore En afslappende yogatime med fokus på balance i krop og sind. Stillingerne er fortrinsvis liggende, knælende og siddende, og du vil opleve mental ro og en afspændt krop.

[jo:ga] Yin En langsom og rolig yogatime. Stillingerne holdes mellem 2-7 minutter og gerne med hjælp af udstyr. Timen er perfekt for dig der elsker at blive udfordret og nyder en rolig time.

[jo:ga] Fit Med Fit kombinerer vi klassisk flowyoga med et højt tempo, håndvægte samt cardio- og styrketræningsøvelser.

DU SKAL SELV HAVE YOGAMÅTTE MED TIL VORES HOT HOLD ELLER DU KAN LEJE EN AF VORES FOR 25 KR. VIA MOBILEPAY

 

Ravnsborggade 2-4, 1. sal

Bragesgade 10 (Åbner ultimo oktober 2019)