SNAPCHAT

BLIV TRÆNER HOS [jo:ga]

TRÆNERKURSUS

Vil du være med til at gøre verden smidigere, sundere og stærkere?

Vores trænerkursus består af en 18 timers kursusweekend, hvor du lærer at undervise vores signaturhold: PowerFlow og Restore. Trænerkurset er gratis.

Læs mere om, hvad vi forventer, og hvad du kommer til at møde på trænerkurset, ved at scrolle ned på siden. 

Kurset bliver afholdt på Falkoner Allé 53, 3. sal, 2000 Frederiksberg i København.

Vi har i øjeblikket ingen ledige kurser

  ENGLISH COURSE

[jo:ga] trainer course runs over a weekend with 18 hours of education. The aim of the course is to make you competent to teach at [jo:ga] and all of our classes – from PowerFlow to Restore. The trainer course is free.

The course will be in Copenhagen at Falkoner Allé 53, 3rd floor, 2000 Frederiksberg on Saturdays and Sundays from 8.30 am -5.30 pm.

Available courses:

No available courses at the moment

INFO OM TRÆNERKURSET

Forudsætninger for deltagelse på kurserne

Vi ønsker, at alle der kommer på vores timer føler sig velkomne og som en del af vores [jo:ga]-community. Vi ønsker, at de føler sig både set og guidet i timen. Du er med til at bære kulturen og skabe den trygge, lærende og dynamiske oplevelse.

Du har derfor:

 • Lyst til at tage dit ansvar som ambassadør for konceptet, for teamet og for dine egne holdtimer.

 • Dyrket yoga før; kender de klassiske yogastillinger og har forståelse for hvordan de er bygget op. Det er en forudsætning, at du har et godt kendskab til yoga og er topmotiveret for at blive en dygtig træner og tillære for at kunne fralære.

 • Stiftet kendskab med [jo:ga] og gjort dig overvejelser om du gerne vil undervise konceptet.

 • Mulighed for at undervise min. 6 timer om ugen (gerne flere)

   

Formålet med kurset:

På trænerkurset lærer du [jo:ga]-konceptet at kende, og du får både praktisk og teoretisk forståelse for de undervisningsprincipper, som vi mener skaber den gode [jo:ga]-træner. Det er altså ikke en yogauddannelse, men vi kan garantere dig, at du vil forbedre dine formidlingsevner, og få inspiration og konkret feedback til at udvikle dig og blive en dygtig underviser.

Indhold og fokus:

På kurset vil der være veksling mellem teori og praksis. Det forventes derfor, at du deltager aktivt i undervisningen, og at dine evner som træner bliver prøvet af i praksis. Kursets fokus vil ligge på dine evner til at sekvensere, din tekniske forståelse for yogastillingerne og ikke mindst din fremtræden og evne til at være “på”.

Du vil blandt andet blive undervist i:

 • De overordnede undervisningsprincipper i [jo:ga]

 • Hvordan planlægger og opbygger man en time fra start til slut

 • De vigtigste principper og tekniker i mental og fysisk opvarmning

 • Teknikgennemgang af en stilling

 • Auditive, visuelle og taktile læringsprincipper

 • Hvordan man sekvenserer et naturligt flow

 • Hvordan man skalerer en stilling så alle kan være med

 • Hvordan man guider åndedræt og bevægelse

 • Hvad du kan gøre for at blive en bedre træner

Kurset afsluttes med en individuel mundtlig evaluering, hvor du vil få at vide hvad du gør godt, og hvad du kan blive bedre til. Hvis man har klaret kurset tilfredsstillende, vil man enten blive tilbudt at gå videre til vores før/mentorforløb, hvor du kommer direkte ud og prøver kræfter med at undervise medlemmerne, eller du kan blive en del af trænerakademiet, hvis du har brug for lidt mere tid.

På mentorforløbet vil du undervise med en af vores interne undervisere på sidelinien til at give feedback. Gennemføres mentorforløbet også tilfredsstillende, vil du blive tilbudt et fast trænerjob hos [jo:ga].

Trænerakademiet løber i stedet over fire hverdagsaftener, hvor du vil blive yderligere klædt på til at undervise. Når trænerakademiet er gennemført, og du i samråd med den ansvarlige for akademiet er blevet enige om, at du er klar til at komme i føl/mentorløb, er dette det næste skridt. 

Som træner kommer du til at indgå i vores dynamiske team og får i høj grad mulighed for at videreudvikle dine færdigheder indenfor [jo:ga] og som træner. 

Vi glæder os til at læse din ansøgning med dit/din:

 • Bio (alder, uddannelse, beskæftigelse, nationalitet).

 • Motivation for at blive en del af [jo:ga]-teamet og undervise hos [jo:ga].

 • Erfaring i at undervise i yoga – og/eller andre sports/fitnessgrene (hvis nogen).

 • Erfaring i at dyrke yoga (hvor; antal år; + ca. antal timer).

Kurset varetages af [jo:ga]’s eget interne uddannelsesteam.