SNAPCHAT

HOT YOGA

Ahh.. Oplevelsen af kroppen bliver varmet helt igennem. Mærke hvordan din krops blide bevægelser eller tempofyldte flows i den opvarmede sal gøre led og muskler mere smidige og kropsfølelsen gennemgribende behagelig. Har du endnu ikke givet din krop et varmt kram til en hot yoga-time hos [jo:ga], så læs her, hvad du kan forvente af oplevelsen og opnå af effekt af træningsformen.

 

Hvad er hot yoga?

Hot yoga er – som navnet afslører – yoga under varmere forhold. Det betyder, at salen vil være opvarmet til 33-37 grader. Hos [jo:ga] kan du opleve flere af vores holdtyper; Powerflow, Restore og Fit som hot yoga. Du kan altså både fokusere på styrketræning, på afspænding og klassisk yoga i vores varme sale.

Godt for krop og sind

Dyrker du hot yoga vil du opleve en lang række gavnlige effekter. Når kroppen trænes og udfordres, vil du forbedre blodcirkulationen, øge energiniveau og din forbrænding. Samtidig vil du også forebygge en lang række sygdomme; fra stress til hjerte-kar-sygdomme. Alt dette vil også være resultatet, når du dyrker hot yoga hos [jo:ga].  

 Varmen vil betyde, at du smidiggør muskler, sener og ledbånd. Derfor kan du også bruge hot yoga som et supplement til al anden træning eller sport, som kræver en smidig og skadefri krop.

Hvordan foregår en hot yoga time?

Hos [jo:ga] har vi valgt at udbyde vores mest populære hold som hot yoga. Du kan altså få alle dine behov og træningslyster opfyldt, hvad endten du er til det blide, behagelige eller hårde og udfordrende.

På Hot Fit får du styrket kroppen og mærket din puls. Musikken er energifyldt og stemningen høj. Her vil du opleve en kombination af flowsekvenser, styrketræning og cardio. Vi bruger små, men effektive håndvægte. Temperaturen er 35 grader – og du kan godt forvente en svedig time!

Er du mere til klassisk yoga, hvor både krop og sind er på arbejde, så er Hot PowerFlow oplagt. Det er en særdeles effektiv yogatime, hvor dynamiske flows og klassiske yoga-stillinger udføres i en 37 grader varm sal.

Er du på jagt efter mental ro og en afspændt krop? Restore i Hot yoga-version er som det varmeste kram på en kold vinterdag. Som vores klassiske restore-timer får du en blid og beroligende træning for krop og sind. Salen er opvarmet til 33 grader og udgør en perfekt setting, når din krop trænger til en rolig træning med blide flows og nærværende øjeblikke.

 

Kan jeg gøre dyrke hot yoga som nybegynder?

Hos [jo:ga] er vores hold tilrettelagt, så både nybegyndere og øvede får en givende træning og en god oplevelse på holdet. Er du helt ny, vil du sikkert føle, du bliver udfordret på din udholdenhed og koncentration. 

Det er ikke en forudsætning, at du skal have et stort kendskab til yoga, være særlig stærk eller smidig, for at dyrke hot yoga hos [jo:ga]. Du vil formentlig skulle vænne dig til varmen, hvis du ikke tidligere har prøvet hot yoga. Alle vores instruktører er uddannet til at tage sig godt af dig og er klar til at hjælpe dig godt i gang som nybegynder hos [jo:ga].

Meget mere sved

Uanset holdtype vil du opleve at svede mere, når du dyrker hot yoga. Den ekstra sved skal du blot hilse velkommen. Det er nemlig kroppens egen måde, at køle dig ned på. Husk, at drikke mere vand end vanligt, så du også får tilført ekstra meget væske på dine træningsdage.

HOS [JO:GA]

[jo:ga] er for dig, der vil træne effektivt, styrke din krop og skabe balance og ro i dit sind.

For os er det vigtigt, at vi er et uformelt sted at være.

VORES
TRÆNING

Tag et kig på vores video og oplev, hvordan det er at dyrke yoga hos [jo:ga]. Vores studios har alt hvad du behøver for at få god træning.

STUDIOS

13 studios. Træn hvor du vil, når du vil.

SE HVILKE STUDIOS DER LIGGER I DIT OMRÅDE:
PLACERING AF STUDIOS

H.C. Ørsteds Vej 54A

STUDIO:

H. C. Ørsteds Vej 54A
1879 Frederiksberg, Danmark

GÅ TIL STUDIOS SIDE

Borgergade 24 B, Kælder

STUDIO:

Borgergade 24,
1300 København, Danmark

GÅ TIL STUDIOS SIDE

Rønnegade 1, 1. sal

STUDIO:

Rønnegade 1,
2100 København, Danmark

GÅ TIL STUDIOS SIDE

Jydeholmen 53

STUDIO:

Jydeholmen 53,
2720 København, Danmark

GÅ TIL STUDIOS SIDE

Strandlodsvej 48, 1.sal

STUDIO:

Strandlodsvej 48,
2300 København, Danmark

GÅ TIL STUDIOS SIDE

Østerfælled Torv 40, 1. sal

STUDIO:

Østerfælled Torv 40,
2100 København, Danmark

GÅ TIL STUDIOS SIDE

Falkoner Allé 53, 3. sal + 4. sal

STUDIO:

Falkoner Alle 53,
2000 Frederiksberg, Danmark

GÅ TIL STUDIOS SIDE

Ravnsborggade 2-4, 1. sal

STUDIO:

Ravnsborggade 2,
2200 København, Danmark

GÅ TIL STUDIOS SIDE

Dannebrogsgade 5-8, 2. sal

STUDIO:

Dannebrogsgade 5-8, 2. sal
1660 København, Danmark

GÅ TIL STUDIOS SIDE

Bragesgade 10

STUDIO:

Bragesgade 10,
2200 København N, Danmark

GÅ TIL STUDIOS SIDE

Viborggade 70, 3. sal

STUDIO:

Viborggade 70, 3. sal
2100 København, Danmark

GÅ TIL STUDIOS SIDE

Allégade 13, st. tv.

STUDIO:

Allégade 13, st. tv.
2000 Frederiksberg, Danmark

GÅ TIL STUDIOS SIDE

Søren Frichs Vej 23C

STUDIO:

Søren Frichs Vej 23C,
8000 Aarhus C, Danmark

GÅ TIL STUDIOS SIDE