SNAPCHAT

Velkommen til [jo:ga]  – et uformelt yogastudio hvor du kan træne effektivt med fokus på at skabe balance mellem krop og sind.

Hos [jo:ga] er træningen i centrum. Vi har fokus på teknikken og på de små detaljer, der gør oplevelsen til en helhed, og som i sidste ende giver den mest optimale træning for alle. Vores yogastudios finder du i Kbh K, på Østerbro, Nørrebro, Frederiksberg og Amager samt i Vanløse, og fælles for dem alle er professionelle instruktører og en bred vifte af yogatimer.

Atmosfæren hos [jo:ga] er uformel og behagelig. Vi er inspireret af klassisk yoga og har tilføjet undervisningen et moderne tvist, der passer til hverdagens tempo. Når du går fra en time hos os, ønsker vi, at du er både stærkere, smidigere og gladere, end da du kom, og det er vigtigt for os, at du bliver set og guidet til effektiv og optimal træning.

[jo:ga] er et studio, hvor der er plads til alle – både dig der aldrig har dyrket yoga og dig, der har mange yogatimer på rygraden. Vi træner hårdt, vi nørder med teknikkerne og vi skaber en varm, hyggelig atmosfære i fælleskab.

Velkommen til!

 

Kontakt [jo:ga]

Er der noget, du er i tvivl om eller har du brug for hjælp til at komme i gang, så tøv ikke med at kontakte os.

Du kan skrive på kontor@joga.dk, og du er også meget velkommen i et af vores studios, hvor instruktørerne står klar til at hjælpe.

Vi glæder os til at se dig hos [jo:ga]

[jo:ga] hold

Hos [jo:ga] er det vigtigt, at træningen passer til den enkeltes ønsker og behov. Derfor tilbyder vi en række forskellige hold, hvor du kan nyde yoga i det tempo, der passer dig.

[jo:ga] PowerFlow 0,5

Klassisk flowyoga for begyndere. Du bliver udfordret i et roligt tempo, og du guides gennem klassiske yogastillinger og flowovergange. God allround træning for både krop og sind – og starten på mere effektiv flowyoga.

[jo:ga] Powerflow 1

Effektiv yogaundervisning med god energi og flow. Allround træning med dynamiske flowsekvenser, klassiske yogastillinger og energifyldt musik.

[jo:ga] PowerFlow 2

Udfordrende og effektiv yogatræning med højt energiniveau. Her trænes blandt andet armbalancer og omvendte stillinger, og som altid er der fokus på din teknik.

[jo:ga] Restore

Blid og beroligende træning hvor du får mental ro og en afspændt krop. Her er primært liggende, knælende og siddende stillinger med længerevarende stræk.

Hot [jo:ga] Fusion 1

Træning inspireret af klassisk hot yoga, som foregår i et blidt tempo og en behagelig temperatur. Du bliver guidet gennem øvelserne og får styrket både din udholdenhed og koncentration.

Hot [jo:ga] Fusion 2

Udfordrende træning inspireret af de meditative og effektoptimerede kvaliteter ved klassisk hot yoga. Du guides gennem krævende balancesekvenser med fokus på kernestyrke- og smidighedstræning.

Hot [jo:ga] Fit

Intensiv yoga hvor styrketræning kombineres med yoga. Din krop bliver stærkere og din puls banker hårdere, når du bevæger dig til energifyldt musik. Der trænes med små håndvægte, og sekvenserne fra PowerFlow kombineres med cardio- og styrketræningsøvelser.

Borgergade 24 B, Kælder