SNAPCHAT
dyrk yoga i københavn

Dyrk yoga i København K
Velkommen til [jo:ga]  – et uformelt yogastudio hvor du kan træne effektivt med fokus på at skabe balance mellem krop og sind. Der er plads til alle – både dig der aldrig har dyrket yoga og dig, der har mange timer på rygraden. Kom og dyrk yoga i København K!

Vores studio på Borgergade ligger centralt i byen. Studioet har to sale, tilbyder Hot hold og et stort lyserødt baderum/omklædning.

[jo:ga]
Hos [jo:ga] er træningen i centrum. Vi har fokus på teknikken og på de små detaljer, der gør oplevelsen til en helhed, og som i sidste ende giver den mest optimale træning for alle. Vores yogastudios finder du i København K, på Østerbro, Nørrebro, Frederiksberg og Amager samt i Vanløse, og fælles for dem alle er professionelle instruktører og en bred vifte af yogatimer.

Atmosfæren hos [jo:ga] er uformel og behagelig. Vi er inspireret af klassisk yoga og har tilføjet undervisningen et moderne tvist, der passer til hverdagens tempo. Når du går fra en time hos os, ønsker vi, at du er både stærkere, smidigere og gladere, end da du kom, og det er vigtigt for os, at du bliver set og guidet til effektiv og optimal træning.

Vi træner hårdt, vi nørder med teknikkerne og vi skaber en varm, hyggelig atmosfære i fælleskab.

Kontakt [jo:ga] Er der noget, du er i tvivl om eller har du brug for hjælp til at komme i gang, så tøv ikke med at kontakte os.

Du kan skrive på kontor@joga.dk, og du er også meget velkommen i et af vores studios, hvor instruktørerne står klar til at hjælpe.

Vi glæder os til at se dig hos [jo:ga] i København K!

Holdbeskrivelse Vores holdprogram er varieret og alsidigt. Du finder rolige yogatimer med fokus på mental ro og afslapning samt mere krævende og udfordrende timer, hvor teknikken og detaljerne er i fokus.

[jo:ga] BasicFlow Har du aldrig dyrket yoga eller er du stadig usikker på de forskellige yogastillinger, så er BasicFlow holdet for dig. Vi guider dig gennem undervisningen i et stille og roligt tempo, så du hurtigt bliver klar til de mere udfordrende hold.

[jo:ga] PowerFlow Vil du have effektiv og dynamisk yoga med god energi og et alsidig flow mellem stillingerne, så prøv PowerFlow. Det er allround træning for hele kroppen, og der er fokus på teknikken.

[jo:ga] Restore En afslappende yogatime med fokus på balance i krop og sind. Stillingerne er fortrinsvis liggende, knælende og siddende, og du vil opleve mental ro og en afspændt krop.

[jo:ga] Yin En langsom og rolig yogatime. Stillingerne holdes mellem 2-7 minutter og gerne med hjælp af udstyr. Timen er perfekt for dig der elsker at blive udfordret og nyder en rolig time.

[jo:ga] Fit Med Fit kombinerer vi klassisk flowyoga med et højt tempo, håndvægte samt cardio- og styrketræningsøvelser.

Hot [jo:ga] PowerFlow Holdet er inspireret af vores signaturhold PowerFlow og er en særdeles effektiv yoga-time med god energi og flow – udført i 37 grader.

DU SKAL SELV HAVE YOGAMÅTTE MED TIL VORES HOT HOLD ELLER LEJE EN AF VORES FOR 25 KR. VIA MOBILEPAY

Hot [jo:ga] Restore Med Hot [jo:ga] Restore får du mental ro og en afspændt krop.

DU SKAL SELV HAVE YOGAMÅTTE MED TIL VORES HOT HOLD ELLER LEJE EN AF VORES FOR 25 KR. VIA MOBILEPAY

Hot [jo:ga] Fit Med Hot Fit giver vi styrketræningen en ekstra skalle, når vi kombinerer klassisk flowyoga med et højt tempo, håndvægte samt cardio- og styrketræningsøvelser.

DU SKAL SELV HAVE YOGAMÅTTE MED TIL VORES HOT HOLD ELLER LEJE EN AF VORES FOR 25 KR. VIA MOBILEPAY

Borgergade 24 B, Kælder