SNAPCHAT

  Vil du være [jo:ga]’s nye Studio Manager og drive Danmarks største yogakæde mod nye højder i Århus?

 Bag [jo:ga] står et hold af passionerede mennesker, som sætter en ære i at tilbyde yogatræning på en uhøjtidelig og jordnær måde. Som Studio Manager hos [jo:ga] har du ansvar for vores nye studio i Århus. Du skal opbygge et stærkt team af kompetente undervisere, samt i tæt samarbejde med hovedkontoret, stå for den daglige drift og udviklingen af studiet.

[jo:ga] har 8 studios i København og 1 studio i Århus. Du bliver nøgleperson i forhold til at klæde trænere på, sikre den høje standard af vores produkt, og hjælpe os mod vores fælles mål om at skabe en sundere og stærkere verden.

 

Arbejdsområder:

  • Daglig drift i studiet
  • Vagtplan for trænerteamet
  • Afholde trænerkurser og ansatte nye kvalificerede undervisere
  • Være fleksibel i forhold til aften og weekendarbejde
  • Undervise 12-15 timer om ugen

Du er engageret, struktureret og kan identificere dig med [jo:ga]’s værdier. Du trives med personaleledelse, og motiveres af at skabe gode rammer for vores trænere og give vores medlemmer en god oplevelse i studiet.

 

 Om os:

[jo:ga] har hovedkontor i København. Her sidder et engageret team, som er altid er parat til at sparre med dig og hjælpe dig på vej. Vi er stolte af det vi laver, og har høje ambitioner. Du får et job med rig mulighed for at lære nyt og udvikle dig – og en hverdag fyldt med yoga!

 

Ansættelsesforhold:

Stillingen er en fuldtidsstilling inkl. 12-15 ugentlige undervisningstimer, weekend og aftenarbejde kan forekomme. Løn-og ansættelsesvilkår efter aftale.

Vi modtager ansøgninger frem til d. 19. maj 2023 og forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 19, 20 og 21.

 

Send os din motiverede ansøgning og dit CV til cecilie@joga.dk og fortæl os hvad du kan bidrage med som Studio Manager hos [jo:ga].