SNAPCHAT

Dyrk yoga på Vanløse
[jo:ga] er et pusterum i en travl hverdag. Et yogastudio hvor afslappende og effektiv træning giver dig fornyet energi, balance i kroppen og mental ro. Kom og dyrk yoga i Vanløse!

Vores studio på Jydeholmen tilbyder alle vores klassiske signaturhold som PowerFlow, Restore, Yin og Fit. 

 

[jo:ga]
Vi består af en række yogastudios, der ligger godt fordelt i både Vanløse og København K samt på Frederiksberg, Østerbro, Nørrebro og Amager. Det store spredning skyldes, at vi gerne vil have, at det skal være let for dig at begynde til yoga; med et medlemsskab hos os kan du træne, hvor du vil, og når du vil – i hele hovedstadsområdet.

Hver enkelt træner hos [jo:ga] arbejder med effektiv træning for øje. Vi går til bunds med detaljerne, så du får optimalt udbytte af undervisningen og hele tiden bliver skarpere på stillingerne. Vores mål er, at din krop skal være stærkere og smidigere, når du forlader lokalet, og du skal mærke den afslappende effekt yoga har på både krop og sind.

Niveauet hos [jo:ga] afhænger af, hvilket hold du vælger; vi har plads til både begyndere, øvede og eksperter, og du kan prøve kræfter med forskellige former for yoga. Har du svært ved at komme i gang, så kontakt en instruktør i dit nærmeste studio – vi hjælper dig gerne videre.

Kontakt [jo:ga] Har du spørgsmål, du ikke har fundet svar på her på siden, så tag endelig kontakt. Du kan skrive på kontor@joga.dk eller henvende dig i dit lokale [jo:ga] studio.

Det bliver en fornøjelse at se dig hos [jo:ga] i Vanløse!

Holdbeskrivelse Vores holdprogram er varieret og alsidigt. Du finder rolige yogatimer med fokus på mental ro og afslapning samt mere krævende og udfordrende timer, hvor teknikken og detaljerne er i fokus.

[jo:ga] BasicFlow Har du aldrig dyrket yoga eller er du stadig usikker på de forskellige yogastillinger, så er BasicFlow holdet for dig. Vi guider dig gennem undervisningen i et stille og roligt tempo, så du hurtigt bliver klar til de mere udfordrende hold.

[jo:ga] PowerFlow Vil du have effektiv og dynamisk yoga med god energi og et alsidig flow mellem stillingerne, så prøv PowerFlow. Det er allround træning for hele kroppen, og der er fokus på teknikken.

[jo:ga] Restore En afslappende yogatime med fokus på balance i krop og sind. Stillingerne er fortrinsvis liggende, knælende og siddende, og du vil opleve mental ro og en afspændt krop.

[jo:ga] Yin En langsom og rolig yogatime. Stillingerne holdes mellem 2-7 minutter og gerne med hjælp af udstyr. Timen er perfekt for dig der elsker at blive udfordret og nyder en rolig time.

[jo:ga] Fit Med Fit kombinerer vi klassisk flowyoga med et højt tempo, håndvægte samt cardio- og styrketræningsøvelser.

Hot [jo:ga] PowerFlow Holdet er inspireret af vores signaturhold PowerFlow og er en særdeles effektiv yoga-time med god energi og flow – udført i 37 grader.

Hot [jo:ga] Restore Med Hot [jo:ga] Restore får du mental ro og en afspændt krop.

Hot [jo:ga] Fit Med Hot Fit giver vi styrketræningen en ekstra skalle, når vi kombinerer klassisk flowyoga med et højt tempo, håndvægte samt cardio- og styrketræningsøvelser.

DU SKAL SELV HAVE YOGAMÅTTE MED TIL VORES HOT HOLD ELLER DU KAN LEJE EN AF VORES FOR 25 KR. VIA MOBILEPAY

Jydeholmen 53