SNAPCHAT

[jo:ga] er et pusterum i en travl hverdag. Et yogastudio hvor afslappende og effektiv træning giver dig fornyet energi, balance i kroppen og mental ro.

Vi består af en række yogastudios, der ligger godt fordelt i både Vanløse og Kbh K samt på Frederiksberg, Østerbro, Nørrebro og Amager. Det store spredning skyldes, at vi gerne vil have, at det skal være let for dig at begynde til yoga; med et medlemsskab hos os kan du træne, hvor du vil, og når du vil – i hele hovedstadsområdet.

Hver enkelt medarbejde hos [jo:ga] arbejder med effektiv træning for øje. Vi går til bunds med detaljerne, så du får optimalt udbytte af undervisningen og hele tiden bliver skarpere på stillingerne. Vores mål er, at din krop skal være stærkere og smidigere, når du forlader lokalet, og du skal mærke den afslappende effekt yoga har på både krop og sind.

Niveauet hos [jo:ga] afhænger af, hvilket hold du vælger; vi har plads til både begyndere, øvede og eksperter, og du kan prøve kræfter med forskellige former for yoga. Har du svært ved at komme i gang, så kontakt en instruktør i dit nærmeste studio – vi hjælper dig gerne videre.

 

Kontakt [jo:ga]

Har du spørgsmål, du ikke har fundet svar på her på siden, så tag endelig kontakt. Du kan skrive på kontor@joga.dk eller henvende dig i dit lokale [jo:ga] studio.

 

Det bliver en fornøjelse at se dig hos [jo:ga]

Holdspecifikation – [jo:ga]  

For at gøre plads til alle yogaudøvere i vores studios, har vi sammensat et alsidigt program, hvor der er noget for enhver smag. Kig det igennem, og mød op til det hold, der taler bedst til dig.

[jo:ga] PowerFlow 0,5

PowerFlow 0,5 er for dig, der er helt ny indenfor yoga og for dig, der gerne vil have ekstra grundige guidelines i forbindelse med de klassiske yogastillinger.

[jo:ga] PowerFlow 1

På PowerFlow 1 skruer vi op for tempoet og dynamikken, så flowsekvenserne afløser hinanden i et højere tempo, og din puls banker i takt med den stemningsfyldte musik.

[jo:ga] PowerFlow 2

Skal de klassiske yogastillinger udfordres, tilbyder vi PowerFlow 2. Timen indeholder blandt andet krævende armbalancer og omvendte stillinger, og der er ekstra fokus på teknikken.

[jo:ga] Restore

Afslappet balance mellem krop og sind er målet for dette hold, hvor vi hovedsagligt arbejder med liggende, knælende og siddende stillinger med længerevarende stræk.

Hot [jo:ga] Fusion 1

En blid form for hot yoga hvor alle kan være med. Temperaturen er behagelig, og varmen gør kroppen langt mere formbar, så vi kan arbejde intenst med de klassiske yogastillinger.

Hot [jo:ga] Fusion 2

En udfordrende time for dig der har erfaring med hot yoga. Vi træner både styrke, smidighed og koordinationsevne i den opvarmede sal, og du får med garanti sved på panden.

Hot [jo:ga] Fit

Vil du skrue helt op for styrketræningen, så prøv Hot Fit. Træningen styrker din kerne, toner dine arme og ben og øger din fysiske udholdenhed, når vi kombinerer klassisk flowyoga med håndvægte, cardio og styrketræningsøvelser.

Jydeholmen 53