SNAPCHAT

Bag [jo:ga] står et hold af passionerede mennesker, der alle elsker at finde mental og kropslig balance gennem yoga. Vi nørder med de små detaljer, vi sætter en ære i at guide vores kunder til optimal træning og vi glædes hver dag over den uformelle og varme tone, der er i vores studios.

Vores [jo:ga] studios ligger spredt udover Frederiksberg, Østerbro, Nørrebro, Amager, Kbh K og Vanløse, fordi vi ønsker, at yoga skal være tilgængeligt for så mange som muligt. Find dit yndlingsstudio eller vælg dit nærmeste – uanset hvor du henvender dig, vil du møde et professionelt og venligt personale.

Hos [jo:ga] er det vigtigste element selve træningen; vi har rettet opmærksomheden mod dig og din krop, så du går fra timerne som en stærkere og mere smidig udgave af dig selv. Og vi håber også, at du har fået ny energi og løftet humør.

Atmosfæren i de enkelte studios er varm og behagelig, og der er plads til både nybegyndere og øvede på holdene, der er sammensat, så der er noget for alle. Ved du ikke, hvor du skal starte eller slutte, så mød op i dit nærmeste studio og få en snak med instruktøren.

Kontakt [jo:ga]

Har du spørgsmål til holdene, til lokalerne, til instruktørerne eller noget helt fjerde, så send os en mail på kontor@joga.dk eller kontakt personalet i dit nærmeste studio.

Vi håber at se dig hos [jo:ga] inden længe!

[jo:ga] – Holdbeskrivelse 

Vi har sammensat et program med forskellige yogalektioner, der giver dig et pusterum fra hverdagen – uanset om du ønsker klassisk afslappende yoga eller gerne vil op i tempo med cardio- og styrketræningsøvelser.

[jo:ga] PowerFlow 0,5

Som nybegynder kan det virke uoverskueligt med de mange yogastillinger. På dette hold bliver du guidet igennem et klassisk træningsprogram i et roligt tempo, hvor alle kan være med.

[jo:ga] PowerFlow 1

Skal træningen være effektiv og pulsen en smule op, så er PowerFlow 1 et godt sted at starte. Til god og energifyldt musik arbejder vi med klassiske yogastillinger og dynamiske flowsekvenser.

[jo:ga] PowerFlow 2

Et udfordrende yogahold, hvor du presser teknikken til det yderste. Vi træner armbalancer såvel som omvendte stillinger, og opmærksomheden vil være rettet ekstra skarpt mod de tekniske detaljer.

 [jo:ga] Restore

Et roligt og afdæmpet hold hvor målet er mental og kropslig ro. Stillingerne er primært liggende, knælende og siddende, og du vil gå herfra med en afslappet følelse i kroppen.

 Hot [jo:ga] Fusion 1

Har du mod på at prøve klassisk hot yoga, men er lidt usikker på, om det er noget for dig? Undervisningen på Hot Fusion 1 foregår i let tempererede lokaler, og det er et godt sted at begynde.

 Hot [jo:ga] Fusion 2

Til dig der er øvet hot yoga-udøver tilbyder vi Hot Fusion 2 – en udfordrende time med høje temperaturer og krævende balancesekvenser.

 Hot [jo:ga] Fit

Cardio, styrketræning og yoga på en gang. Her får du intensiv og effektiv træning med håndvægte og klassisk flowyoga i et højt tempo.

H.C. Ørsteds Vej 54AA

Falkoner Allé 53, 3. sal