SNAPCHAT

Dyrk yoga på Frederiksberg
Bag [jo:ga] står et hold af passionerede mennesker, der alle elsker at finde mental og kropslig balance gennem yoga. Vi nørder med de små detaljer, vi sætter en ære i at guide vores kunder til optimal træning og vi glædes hver dag over den uformelle og varme tone, der er i vores studios. Kom og dyrk yoga på Frederiksberg!

Vores studio på Falkoner Allé tilbyder 2 sale så der er plads til mange yoga hold om dagen f.eks. vores Hot yoga hold i både Powerflow, Restore og Fit. Derudover er der gode badefaciliteter og et flot loungeområde hvor du kan bruge ventetiden inden din yndlings yoga time.

Vores studio på H. C. Ørsteds Vej har én stor sal med plads til store hold, flotte badefaciliteter, gratis udlån af yogamåtter og en central placering lige ved Forum.

Vores 12. studio ligger på Allégade, lige ved siden af Frederiksberg Have. Med lækre badefaciliteter og et afslappende loungeområde, byder vi dig velkommen på Allégade til din yndlings yogatime. 

[jo:ga]
Vores [jo:ga] studios ligger spredt udover Frederiksberg, Østerbro, Nørrebro, Amager, Kbh K og Vanløse, fordi vi ønsker, at yoga skal være tilgængeligt for så mange som muligt. Find dit yndlingsstudio eller vælg dit nærmeste – uanset hvor du henvender dig, vil du møde et professionelt og venligt personale.

Hos [jo:ga] er det vigtigste element selve træningen; vi har rettet opmærksomheden mod dig og din krop, så du går fra timerne som en stærkere og mere smidig udgave af dig selv. Og vi håber også, at du har fået ny energi og løftet humør.

Atmosfæren i de enkelte studios er varm og behagelig, og der er plads til både nybegyndere og øvede på holdene, der er sammensat, så der er noget for alle. Ved du ikke, hvor du skal starte eller slutte, så mød op i dit nærmeste studio og få en snak med instruktøren.

Kontakt [jo:ga] Har du spørgsmål til holdene, til lokalerne, til instruktørerne eller noget helt fjerde, så send os en mail på kontor@joga.dk eller kontakt personalet i dit nærmeste studio.

Vi håber at se dig hos [jo:ga] inden længe på Frederiksberg!

Holdbeskrivelse Vores holdprogram er varieret og alsidigt. Du finder rolige yogatimer med fokus på mental ro og afslapning samt mere krævende og udfordrende timer, hvor teknikken og detaljerne er i fokus.

[jo:ga] BasicFlow Har du aldrig dyrket yoga eller er du stadig usikker på de forskellige yogastillinger, så er BasicFlow holdet for dig. Vi guider dig gennem undervisningen i et stille og roligt tempo, så du hurtigt bliver klar til de mere udfordrende hold.

[jo:ga] PowerFlow Vil du have effektiv og dynamisk yoga med god energi og et alsidig flow mellem stillingerne, så prøv PowerFlow. Det er allround træning for hele kroppen, og der er fokus på teknikken.

[jo:ga] Restore En afslappende yogatime med fokus på balance i krop og sind. Stillingerne er fortrinsvis liggende, knælende og siddende, og du vil opleve mental ro og en afspændt krop.

[jo:ga] Yin En langsom og rolig yogatime. Stillingerne holdes mellem 2-7 minutter og gerne med hjælp af udstyr. Timen er perfekt for dig der elsker at blive udfordret og nyder en rolig time.

[jo:ga] Fit Med Fit kombinerer vi klassisk flowyoga med et højt tempo, håndvægte samt cardio- og styrketræningsøvelser.

Hot [jo:ga] PowerFlow Holdet er inspireret af vores signaturhold PowerFlow og er en særdeles effektiv yoga-time med god energi og flow – udført i 37 grader.

DU SKAL SELV HAVE YOGAMÅTTE MED TIL VORES HOT HOLD ELLER LEJE EN AF VORES FOR 25 KR. VIA MOBILEPAY

Hot [jo:ga] Restore Med Hot [jo:ga] Restore får du mental ro og en afspændt krop.

DU SKAL SELV HAVE YOGAMÅTTE MED TIL VORES HOT HOLD ELLER LEJE EN AF VORES FOR 25 KR. VIA MOBILEPAY

Hot [jo:ga] Fit Med Hot Fit giver vi styrketræningen en ekstra skalle, når vi kombinerer klassisk flowyoga med et højt tempo, håndvægte samt cardio- og styrketræningsøvelser.

DU SKAL SELV HAVE YOGAMÅTTE MED TIL VORES HOT HOLD ELLER LEJE EN AF VORES FOR 25 KR. VIA MOBILEPAY

H.C. Ørsteds Vej 54 A

STUDIO:

H. C. Ørsteds Vej 54 A,
1879 Frederiksberg, Danmark

Falkoner Allé 53, 3. + 4. sal

STUDIO:

Falkoner Allé 53, 3.sal og 4. sal,
2000 Frederiksberg, Danmark

Allégade 13, st. tv.

STUDIO:

Allégade 13, st. tv,
2000 Frederiksberg, Danmark