SNAPCHAT

Så skete det! Vi har savnet jer helt vildt, men genåbningsplanen for idræt og fitness betyder, at vi nu igen kan åbne dørene til studierne. Fra søndag d. 9. maj kan vi derfor mødes igen, og det glæder vi os meget til!

 

Her er, hvad du skal vide:


Dit medlemskab aktiveres d. 9. maj

Fordi vi lukkede ned d. 9. december betyder det, at det går op i forhold til det kontingent man har betalt for hele december måned. Derfor bliver man ikke opkrævet for maj måned. På den måde går det op med antallet af dage, man har betalt for. Næste kontingent betales derfor d. 1. juni.

Hvis du ikke ønsker at aktivere dit medlemskab d. 9. maj, kan du gratis forlænge din beroperiode HER.

 

Coronapas + ID
Der er krav om fremvisning af coronapas + gyldigt ID. Bruger du den nye coronapas-app er der dog ikke krav om ID. Den kan downloades her til iPhone og her til Android. 

Vi godtager følgende: 

1) Negativ test; 72 timers gyldighed efter tidspunkt for test. 
2) Positiv test; 180 dages gyldighed efter tidspunkt for test. 
3) Vaccineret; gyldigt 14 dage efter sidste stik.
4) Coronapasset er ligeledes gyldigt 14 dage efter første vaccinestik.

Hvis du er fritaget for coronapas, er du også velkommen til at træne med.  Det er vigtigt, at du har passet klar, før du går ind i studiet. På den måde bliver det rarest for alle, og I kan hurtigt komme i gang med træningen.

OBS! Fra d. 1. juli forlænges testens gyldighed til 96 timer. 

 

Holdplanen
Man kan se holdplanen inde i appen fra fredag d. 7. maj. Vi går tilbage til 60 minutters hold med 15 minutter mellem hver time, så man stille og roligt kan forlade salen og lade de næste komme til.

 

Mundbind
Bær mundbind til du befinder dig på din måtte. 

OBS! Fra d. 14. juni er der ikke længere krav om at bære mundbind i studierne 🙂 

 

Brug af udstyr
Vi anbefaler, at du har din egen måtte med. Det er dog også muligt at leje én af vores for 25 kr.

 

Hot [jo:ga]
De nuværende restriktioner gør det muligt at afholde Hot-hold. Det er vi meget glade for! Sørg for at medbringe egen måtte, håndklæde og vandflaske og sprit gulvet omkring dig af, så det er sikkert for alle at træne i varmen.

 

Bad og omklædning
Badene er ikke lukket af, men afstandskravene skal fortsat efterleves. Vi opfordrer til, at man møder op omklædt og går i bad derhjemme. Det er tilladt at bruge badefaciliteterne, men da det ikke er tilladt at have ubemandede studier, bliver træneren kun 15 minutter efter sidste hold (også gældende ved sidste morgenhold), og herefter låses hoveddøren. Vi opfordrer derfor til, at man skynder sig lidt, hvis man skal i bad efter disse hold, så træneren kan komme hjem og nyde resten af sin dag.

 

Generelle retningslinjer
Det er fortsat nødvendigt, at vi passer godt på hinanden. Husk derfor at holde god afstand og sørg for at afspritte dit udstyr. Har du den mindste mistanke om sygdom, så bliv hjemme. Det skal være rart og sikkert at komme til yoga, og det kan sagtens lade sig gøre, hvis vi hjælper hinanden.

 

Har du spørgsmål?
Skulle du fortsat have spørgsmål, kan du finde svar her på vores FAQ. Er dette ikke fyldestgørende, kan du sende os en mail på kontor@joga.dk.
Vi oplever travlhed på mailen i forbindelse med genåbning, så du vil kunne opleve forlænget svartid. Send venligst kun én besked – vi vender tilbage så hurtigt, vi kan.

 

Vi glæder os! Ikke kun til at se jer igen, men også til – i en mere generel forstand – at kunne vende tilbage til livet før corona. Det har været en rutchebanetur uden lige, men nu krydser vi fingre for, at den gode udvikling fortsætter.

Vi ses fra på søndag 🌸