LÆS OM VORES WORKSHOPS HERUNDER – DU MÅ GERNE TILMELDE DIG MERE END ÉN WORKSHOP.

RESTORATIV YOGA

 • Søndag 27/01 kl 13.30-15.00

 • Sted: Rønnegade

 • Pris: 100 kr

Indhold:

På denne workshop skal vi arbejde med kroppens og sindets signaler i liggende og siddende stillinger.

I workshoppens første del guides milde og blide sekvenser der smidiggør bindevævet og inviterer kroppen til naturlige rotationer og stræk der giver plads til et dybere åndedræt og fornyet ro.

I workshoppens anden del guides hvilende stillinger, der inviterer kroppen til afspænding og yderligere ro både i krop og sind.

På workshoppen vil du lære at:

 • Give slip på både dybe og lettere spændinger

 • Finde ro til at bevare nærvær og opmærksomhed i kroppen og lytte til dens signaler

 • Skabe plads til et dybere åndedræt, øget kropsbevidsthed og egenomsorg gennem milde og blide sekvenser 

Workshoppen varetages af Line Skaarup Grønlund. 

Alle kan deltage

BAGOVER-
BØJNINGER

 • Søndag 10/02 kl 15.00-17.00

 • Sted: Falkoner Allé

 • Pris: 100 kr

Indhold:

På denne 2 timers yogaworkshop har vi fokus på at styrke og stabilisere ryggen, så det blive nemmere og mere skånsomt for dig at udføre dybe bagoverbøjninger som kamelen og fuld bro. 

Vi vil starte blidt ud og varme kroppen op til de øvelser vi skal arbejde med i løbet af workshoppen. Efterfølgende vil vi dykke dybere ned og selv mærke i effekten og virkningerne af bagoverbøjningerne. Vi tager udgangspunkt i forskellige stillinger som tilpasses den enkeltes niveau.

Formålet med timen er at udfordre dig, og hjælpe dig over frygten for bagoverbøjninger og samtidigt forebygge skader og passe på din rygsøjle. 

Alle kan deltage på workshoppen

*Faciliteres på English af Evelin Lazar//This workshop is facilitated in English by Evelin Lazar

YIN YOGA &
Myofascial Release

 • Søndag 24/02 kl 14.00-16.00

 • Sted: H.C. Ørsteds Vej

 • Pris: 100 kr

Indhold:

Yin Yoga er en yderst rolig og indadvendt yogapraksis. Yin yoga praktiseres gerne liggende eller siddende, og stillingerne holdes i 3-5 min.

Hensigten er at kroppen lader tyngdekraften gøre sit arbejde og dermed hengiver sig til de dybe stræk.

Yin yoga tager afsæt i traditionel kinesisk medicin (TCM) og adskiller sig fra andre yogaformer ved at have fokus på smidighed i bindevævet (fascia) fremfor musklerne. 

På workshppen vil vi kombinere nogle af yin-stillingerne med ”myofascial release” (MFR), som er en form for massage til bindevævet omkring musklerne. Massagen laver vi på os selv med små massagebold.

Yin yoga har en beroligende effekt på nervesystemet og kan afhjælpe stress, overbelastning og medføre forøget ro og en følelse afspænding i kroppen.

Det kræver ikke kendskab til yin yoga for at deltage – alle er velkommen.

Workshoppen varetages af Klaus Andersen, som er uddannet Yin yogaunderviser med mange års erfaring.

MEDITATION & BEVÆGELSE

 • Søndag 17/03 kl 12.00-15.00

 • Sted: Strandlodsvej

 • Pris: 100 kr

Indhold:

Kom ned i kroppen, træk vejret og find ro!

Meditation kan se ud på mange forskellige måder og den stive skrædderstilling med forbud mod at tænke, som du måske har hørt om, er kun en af de mange former en meditation kan tage. 

Vi kommer på denne workshop til at udforske forskellige måder at opleve nuet på og kommer til at lege med både vejrtrækning, bevægelse, kropsbevidsthed og stilhed. I en super travl verden er det vigtigt at kunne finde ro og hvile og denne workshop er din mulighed for, at komme ned i gear, slappe af og tage nogle vigtige værktøjer med videre ind i din hverdag.

Her er du velkommen præcis som du er, om du så aldrig har mediteret før, er dårlig til at slappe af, eller er selveste kongen/dronningen af meditation.

Workshoppen varetages af powermennesket Fie Sommer.

YOGA FOR KONTORFOLK

 • Søndag 13/04 kl 14.30-17.00

 • Sted: Østerfælled Torv

 • Pris: 100 kr

Indhold:

Fokus på denne workshop er de dele af overkroppen, hvor der ofte opstår ømhed, spændinger og smerter når vi sidder og arbejder meget foran computeren. Vi vil arbejde på at styrke musklerne omkring rygsøjlen, med fokus på lænden, nakken samt skuldre og håndled. 

 Workshoppen er opbygget i 3 dele. Først en kort introduktion til “kontorkroppen”, herunder hyppige udfordringer kontorfolk oplever. Dernæst skal vi lave 1,5 times yoga med øvelser, der kan bruges til at forebygge spændinger og smerter, samt løsne op og afhjælpe disse. De fleste af øvelserne kan du også lave på din arbejdsplads. Workshoppen afsluttes med en 15 min afspænding, hvor øvelserne og erfaringerne kan forankres kropsligt og mentalt inden vi skilles igen. 

Formålet med workshoppen er at introducere og afprøve en vifte af forskellige øvelser, der kan bruges til at forebygge og afhjælpe de symptomer som rigtig mange mennesker med stillesiddende arbejde døjer med. Øvelserne er simple og velafprøvede og kan både anvendes på arbejdspladsen og hjemme hos dig selv. 

Alle niveauer kan deltage på workshoppen som varetages af Maj Sundby. 

SPLIT

 • Søndag 26/05 kl 14.30-16.30

 • Sted: Borgergade

 • Pris: 100 kr

Indhold:

På denne workshop, skal vi arbejde med fokus på hofter, lår og core for at få det maksimale ud af den intense stilling “split”. Vi skal arbejde med styrke og fleksibilitet i lårene og hofterne og grundigt studere teknikken bag et fuldt split. Målet er langsomt og tålmodigt at forberede vores krop på at prøve kræfter med stillingen.

Workshoppen er åben for deltagere på alle niveauer; både dig, som vil teste split for første gang, og for dig, som er klar til at dykke dybere ned i teknikken, der ligger bag denne udfordrende stilling.

Workshoppen varetages af Sara Skei 

FLYVESKOLE

 • Søndag 22/06 kl 13.00-15.00

 • Sted: Ravnsborggade

 • Pris: 100 kr

Indhold:

På denne workshop kommer du til at arbejde med sjove, skæve og skøre balancer på hænder, hoved og albuer som fx. kragen, håndstand og hovedstand.

På workshoppen vil du blive ført igennem basale teknikker til at bære dig selv på alt andet end benene, og udvikle balancestillingerne ud fra et stabilt udgangspunkt og uden dogmatiske regler. Formålet med denne workshop er, at give dig redskaber og tryghed i dine armbalancer og gå på mod til videreudvikling af egen yogapraksis. Derudover kan du se frem til to timer med smil, succeser og plads til at prøve igen.

Kurset er for alle med lyst og gå-på-mod til at lære at meste de omvendte stillinger. Det anbefaledes du har godt kendskab til vores powerflow klasser men det er ikke en forudsætning.

Workshoppen varetages af Agnethe P. Sørensen