SNAPCHAT
LÆS OM VORES WORKSHOPS HERUNDER – DU MÅ GERNE TILMELDE DIG MERE END ÉN WORKSHOP.

YOGA FOR KONTORFOLK

  • Søndag 13/04 kl 14.30-17.00

  • Sted: Østerfælled Torv

  • Pris: 100 kr

Indhold:

Fokus på denne workshop er de dele af overkroppen, hvor der ofte opstår ømhed, spændinger og smerter når vi sidder og arbejder meget foran computeren. Vi vil arbejde på at styrke musklerne omkring rygsøjlen, med fokus på lænden, nakken samt skuldre og håndled. 

 Workshoppen er opbygget i 3 dele. Først en kort introduktion til “kontorkroppen”, herunder hyppige udfordringer kontorfolk oplever. Dernæst skal vi lave 1,5 times yoga med øvelser, der kan bruges til at forebygge spændinger og smerter, samt løsne op og afhjælpe disse. De fleste af øvelserne kan du også lave på din arbejdsplads. Workshoppen afsluttes med en 15 min afspænding, hvor øvelserne og erfaringerne kan forankres kropsligt og mentalt inden vi skilles igen. 

Formålet med workshoppen er at introducere og afprøve en vifte af forskellige øvelser, der kan bruges til at forebygge og afhjælpe de symptomer som rigtig mange mennesker med stillesiddende arbejde døjer med. Øvelserne er simple og velafprøvede og kan både anvendes på arbejdspladsen og hjemme hos dig selv. 

Alle niveauer kan deltage på workshoppen som varetages af Maj Sundby. 

SPLIT

  • Søndag 26/05 kl 14.30-16.30

  • Sted: Borgergade

  • Pris: 100 kr

Indhold:

På denne workshop, skal vi arbejde med fokus på hofter, lår og core for at få det maksimale ud af den intense stilling “split”. Vi skal arbejde med styrke og fleksibilitet i lårene og hofterne og grundigt studere teknikken bag et fuldt split. Målet er langsomt og tålmodigt at forberede vores krop på at prøve kræfter med stillingen.

Workshoppen er åben for deltagere på alle niveauer; både dig, som vil teste split for første gang, og for dig, som er klar til at dykke dybere ned i teknikken, der ligger bag denne udfordrende stilling.

Workshoppen varetages af Sara Skei 

FLYVESKOLE

  • Lørdag 22/06 kl 13.00-15.00

  • Sted: Ravnsborggade

  • Pris: 100 kr

Indhold:

På denne workshop kommer du til at arbejde med sjove, skæve og skøre balancer på hænder, hoved og albuer som fx. kragen, håndstand og hovedstand.

På workshoppen vil du blive ført igennem basale teknikker til at bære dig selv på alt andet end benene, og udvikle balancestillingerne ud fra et stabilt udgangspunkt og uden dogmatiske regler. Formålet med denne workshop er, at give dig redskaber og tryghed i dine armbalancer og gå på mod til videreudvikling af egen yogapraksis. Derudover kan du se frem til to timer med smil, succeser og plads til at prøve igen.

Kurset er for alle med lyst og gå-på-mod til at lære at meste de omvendte stillinger. Det anbefaledes du har godt kendskab til vores powerflow klasser men det er ikke en forudsætning.

Workshoppen varetages af Agnethe P. Sørensen