SNAPCHAT

FORHOLDSREGLER EFTER COVID-19

Nye retningslinjer for vores træning

Vi er helt klar på at sikre, at du fortsat trygt kan komme i vores studios og stadig kan dyrke alt det yoga, du elsker! Også fra i morgen, hvor livet i vores studios ser lidt anderledes ud. Vi beder om, at du orienterer dig om dette herunder.

Som følge af regeringens ændrede retningslinjer indføres følgende tiltag:

Holdtræning
Vi nedjusterer alle hold til max 9 deltagere + en træner. Det træder i kraft mandag d. 26/10 og gælder 4 uger frem.
Vi arbejder på højtryk på, at få ændret samtlige hold i alle studios i samarbejde med vores systemudbydere. Det betyder, at du kan opleve at blive sat på venteliste til et hold, du har booket i kommende uge. Hold øje med booking app’en i løbet af eftermiddagen og aftenen, hvor ændringerne vil fremgå.

Det er langt fra optimalt, at få en ventelisteplads til det hold, du har booket for længst! Vi håber dog på din forståelse i denne situation. Vi arbejder på en række forskellige tiltag, så vi kan sikre at flest muligt får trænet – også i de næste 4 uger, hvor forsamlingsforbuddet skal håndhæves.

Din træner fremmøder dig inden holdet begynder. Sprit fortsat hænder af, når du ankommer til dit studio, inden du rengør din måtte og igen, når du forlader studiet. Hold afstand når du opholder dig i træningssalen, omklædning og på vej ind- og ud af studiet.

Vi sørger for, at vores rammer er sikre – og med din hjælp, kan vi fortsat træne på hold og passe på hinanden i den kommende tid!

Mundbind
Fra torsdag d. 29. oktober er det påkrævet at bære mundbind i det offentlige rum. Det gælder også hos os. Det betyder, at du skal bære mundbind, når du kommer ind i dit studio og går til salen/omklædningsrum, samt når du opholder dig i receptionsområderne. Du skal ikke bære mundbind ved omklædning og bad og heller ikke når du er i salen og træner.

Vi arbejder på, at øge kapaciteten, så vi fortsat kan sikre et væld af træningsmuligheder for dig og alle andre medlemmer. Vores trænere glæder sig til at tage imod dig og give dig samme gode træning, som altid. Vis hensyn til dem – og til dine med-jogis, så vi sammen sikrer så trygge rammer, som overhovedet muligt.

Klæd om hjemmefra og snup badet under egen bruser derhjemme. Lad os stå sammen og komme igennem de næste uger på bedste vis!

Vi glæder os til at træne med dig!