SNAPCHAT

Vi tager dig godt i hånden i opstartsperioden med det nye IT-system. Opstarten bliver ikke uden fejl og udfordringer. Derfor har vi samlet en række af spørgsmål – og svarene på disse – som vi tænker, du måske kunne have:

 

Om skiftet

Jeg modtager ikke en mail med et nyt kodeord?

Det er formentlig fordi, den mailadresse, du har oplyst, ikke er korrekt. Måske har vi en gammel mailadresse, du ikke længere bruger – eller måske har du lavet en slåfejl i din mailadresse, dengang du meldte dig ind. Skriv til os på kontor@joga.dk, så hjælper vi.

Mine bookinger er forsvundet?

Ja – de hold, du har booket er nulstillet. Så snart du er logget ind i app´en med din mailadresse og kode, kan du booke holdene på ny.

Hvordan kan man booke og træne mandag d. 9. maj?

Du kan ikke få adgang til appen eller booke hold imens vi flytter system. Det betyder også, at vi hele mandagen vil afholde alle dagens hold, som vi plejer. Men at ingen kan booke holdene og ej heller fremmøde sig.

 

Hvordan kan man se holdene og holdplanen d. 9. maj?

Da du ikke kan tilgå appen mandag d. 9., kan du heller ikke se dagens hold på dagen. Du kan se en oversigt her.

Hvordan bliver jeg fremmødt d. 9. maj?

Det gør din træner i receptionen, når du møder op til træning.

 

Hvordan hjælper medlemsservice medlemmerne d. 9. maj?

Vi sidder klar til at hjælpe dig på mailen. 

 

Der mangler trænernavn i app´en?

Det er en af de fejl, vi kommer til at møde i opstarten. Der går et par dage før alle trænernavne vil figurere på holdene. Et manglende trænernavn betyder ikke, at holdet er aflyst.

 

Jeg kan ikke se, mit totale antal træninger?

Der kan gå et par dage, før oplysningerne i app’en er helt opdateret. Du kan derfor godt opleve, at “Totale træninger”-tallet ikke er korrekt. Det skal nok blive rettet.

Om Exerp

 

Hvordan fremmøder man sig holdtræning?

Når app’en er opdateret og man er logget ind med e-mail og kode, vil en QR-kode være tilgængelig i appen. Ved at scanne denne QR-kode i en scanner i boxen, fremmøder man sig træning. Indtil systemet er helt oppe og fuldt funktionelt, skal du, som træner, fremmøde alle på dine hold.

 

Hvordan ved jeg, om jeg er fremmødt?

Når du har scannet din QR-kode, får du en bekræftelse på din fremmøde på din telefon.

 

Jeg har ikke en smartphone – hvad gør jeg?

Kontakt os på kontor@joga.dk så finder vi en løsning.

 

Min telefon er løbet tør for strøm?
De er ikke muligt at fremmøde sig uden telefon, desværre. Har du glemt din telefon, eller er den løbet tør for strøm, kan du altid låne din træningsmakkers telefon. Log ind i hans eller hendes app med dine oplysninger og fremmød dig træning.

 

Hvordan redigerer jeg min medlemsinfo?

Når du er logget ind på hjemmesiden eller i app´en, kan du selv ændre personlige oplysninger, betalingsoplysninger og skifte medlemskab. Det gør du via knappen “Administrer mit medlemskab”. 

 

Kan jeg se, hvad jeg er trukket for?

Tryk på “Mine betalinger” i app´en eller på hjemmesiden. Her kan du se en detaljeret oversigt over, hvad din kontingenttrækning indeholder. Det er også her, du kan betale eventuel gæld.

 

Hvordan sætter jeg mit medlemskab i bero?

Under “Administrer mit medlemskab” kan du selv sætte dit medlemskab i bero. Du vælger selv datoerne.

 

Virker mit [jo:ga] Go log in? 

Du kan bruge dit nye log in (din mailadresse og dit nye kodeord) til [jo:ga] Go! Nogle vil opleve, at de først har adgang til [jo:ga] Go efter en dag eller to.

 

Jeg bliver Power jogi lige om lidt. Får jeg et Power jogi kort?

Sejt – tillykke med +300 træninger! Da du ikke længere skal bruge et medlemskort til at fremmøde dig med, har vi erstattet Power jogi kortet med en anden gadget. Du får automatisk en mail, når du runder 300 træninger med mere information.

 

Jeg er allerede Power jogi?

Har du flashet dit gyldne medlemskort i lang tid? Så er du en del af en helt særlig klub. Vi skal selvfølgelig have erstattet dit fysiske medlemskort med noget andet. Og bare rolig. Vi har noget godt i vente..