SNAPCHAT

FAQ – CORONA VIRUS

[jo:ga] tager situationen alvorligt og følger altid sundhedsmyndighedernes anbefalinger og anvisninger – og beder både medarbejdere og medlemmer om at gøre det samme. Se her!

Vi følger løbende udviklingen omkring coronavirus, og i den sammenhæng følger vi altid myndighedernes anbefalinger. Vi indskærper at alle, som deltager i træning hos os eller befinder sig i vores boxe, bedes følge de generelle retningslinger omkring ansvarlig opførsel; herunder håndhygiejne, hilseformer osv.

General vejledning:

  • Vask altid hænder og desinficer før og efter træning
  • Host eller nys i dit ærme – ikke dine hænder
  • Begræns den fysiske kontakt. Giv din træner og træningsmakker et kæmpe smil og en verbalt “Highfive” i stedet for at klaske hænderne mod hinanden.
  • Bliv hjemme hvis du føler dig sløj. Oplever du sygdomssymptomer, bør du blive hjemme til du er frisk igen, så du ikke udsætter andre for smittefare
  • Hvis du er ældre eller kronisk syg, sørg for at holde afstand og bed andre om at tage hensyn.
  • Har du udrejst fra et af de særlige risikoområder efter 2. marts anbefales det, at blive hjemme indtil 14. dag fra udrejse fra risikoområdet.

[jo:ga] tager desuden følgende forholdsregler:
Vores rengøringspersonale gør rent dagligt i hver eneste studio og kigger løbende på, om vi kan optimere rengøringen. Alt udstyr sprittes af i forbindelse med rengøring.

Vi er pt ved at opsætte ekstra håndsprit i alle sale. Vi sørger naturligvis for at alle håndsæbedispensere er altid fyldt.

Vores trænere har retten til at administrere reglerne ude i hver enkelt studio og har således fuld opbakning til at sende medlemmer hjem, der er mødt op selvom de er syge (da dette strider imod Sundhedsstyrelsens anbefalinger).

Ofte stillede spørgsmål:

Har I andre tiltag på vej? Når myndighederne nu fraråder offentlig transport, kunne det være noget skulle gøres i jeres studios?
Vi overvejer konstant, hvilke yderligere tiltag, vi skal iværksætte, hvis Sundhedsstyrelsens anbefalinger skulle ændre sig.

Er der yderligere tiltag i forhold til håndsprit?
Ja. Vi opsætter yderligere håndsprit i alle studios og sale.

Håndsprit i skumform egner sig ikke til at rengøre udstyr med – hvad gør vi så?
Vi er i fuld gang med at forsyne alle boxe med sprit, så du nemmere kan afspritte udstyret før og efter træning.

Hvordan medlemmer bør forholde sig før, under og efter træning?
Vask altid hænder og desinficer før og efter træning – Host eller nys i dit ærme – ikke dine hænde – Begræns den fysiske kontakt – Bliv hjemme hvis du føler dig sløj.

Har [jo:ga] en holdning til medlemmer, der har været på ferie i de “røde” lande?
Ja. Er et medlem udrejst fra et af de særlige risikoområder efter 2. marts anbefales det, at blive hjemme indtil 14. dag fra udrejse fra risikoområdet.

Gør I holdene mindre, så man ikke træner så tæt, som man nogle gange gør?
Som det ser ud lige nu strider deltagerantallet på hvert hold ikke mod Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Vi holder os løbende orienteret og ændrer praksis, hvis myndighedernes anbefalinger skulle ændre sig.