SNAPCHAT

[jo:ga] FAMILY

– BLIV SMIDIGERE, SUNDERE OG STÆRKERE –

Hundestræk og hovedstand er for godt og sjovt for alle kroppe – både de små og de store. Endnu bedre bliver det, når børnekrop og forældrekrop side om side leger rundt i stillingerne. 

På [JO:GA] Family-hold kan du dyrke yoga sammen med dit barn (4-7 år). Her er plads til at udfordre kroppen, bruge fantasien, koble af i fællesskab og nyde et univers fyldt med nærvær, bevægelse og indre ro.

Hvor og hvornår?

Studierne på Østerbro, Amager og Frederiksberg C bliver de første tre steder med [JO:GA] Family-hold. Timerne er placeret eftermiddage og weekender. De præcise tider kan ses på både nedenfor og i app’en. Hvis holdene bliver en succes åbner vi, som altid, op for endnu flere af disse hold i endnu flere studios. 

Praktisk

Du melder dig til holdet ligesom alle vores andre hold fra gang til gang, og er altså ikke forpligtet til et forløb, men kan dyrke yoga når det passer jer.

Tilmeld dig de første 2 måneder hos [JO:GA] her. Du kan så deltage på alle de Family-hold du ønsker med dit barn, og samtidig selv træne på alle vores andre +350 yoga hold i København. 

Medlemskabet kan bruges i alle vores studios. 

Vi glæder os til at dyrke yoga med Jer! 

VÆLG ET STUDIO HERUNDER OG TILMELD DIG:
(Der kommer flere tider løbende afhængigt af interessen)

FALKONER ALLÉ:
Mandage 15.45 – 16.45

ØSTERFÆLLED TORV:
Fredage 14.30 – 15.30

STRANDLODSVEJ:
Tirsdage 16.15 – 17.15 og Lørdage 14 – 15

Betingelser

Vær opmærksom på, at opsigelsesfristen er løbende måned + 1 måned. Det vil sige, hvis du ønsker at være meldt ud inden du overgår til betalingsmedlemskab skal du melde dig ud i løbet af samme kalendermåned som du indmelder dig.

Tilbuddet er kun gældende for personer, som ikke har været medlem de seneste 6 måneder.